1. Hírek
  2. Mindenhol jó, de a legjobb bárhol!
2018.09.25.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

Mindenhol jó, de a legjobb bárhol!

Volswagen California Balaton Edition - különlegesség a magyar paicra

VW California Balaton

Magyar balatoni kempingezési szokások és hagyományok által inspirált.
Rengeteg praktikus felszereltség a csomagban.

A Volkswagen T6 California Balaton Edition akciós felszereltségével és árazásával kifejezetten a magyar ügyfeleknek készült, így a 30 éves ikon, a California már hazánkban is elérhető.

A Balaton Edition 7 személyes, teljes értékű lakó autó, ami a hétköznapokban is úgy használható, mint a magas felszereltségű kisbusz, például egy Multivan.

Külső forma - a  hippi elődök emlékezete
A modell büszke lehet elődeire,amelyek a hatvanas-hetvenes évek hippi mozgalmának ikonjávál váltak. Az első és második generációs California lakóautók a Woodstock korabeli amerikai szabadságkereső fiatalok, az új magyar Balaton Edition pedig a minőségi kisbuszra vágyó hazai vásárlók igényeinek megfelelően szolgálják utasaikat.  A Balaton Edition napellenző oldalsátrával és 17 collos "Woodstock" nevű könnyűfém felnijével tiszteleg a hatvanas évek ikonjává vált ősök előtt.

Belső tér - kényelem 7 főre
Három sorban elhelyezett hét üléses kivitelben kerül a márkakereskedésekbe, az első két sor ülései forgathatóak, eltolhatóak és ággyá alakíthatók, amelyeknél habszivacs biztosítja a pihentető alvást.A komfortot és belső rendet szolgálja a két vezetőtéri ajtóhoz rögzített szemetes és a hármas üléspad alatt elhelyezett három fiók is. A komfort csomaggal egy különleges , széles középkonzollal épített műszerfal is helyet kapott, italtartóval; míg az eleganciát a "Dark Silver Brushed" dekorbetét, az antracit metál színű dekorcsíkkal díszített belső elem is fokozza.

Biztonság és technika - Otthon az utakon
Ha az egész család velünk utazik, akkor jó érzés biztonságba tudni szeretteinket,  és tudni, hogy az autónk a bajban sem hagy minket egyedül. A Balaton Edition ezért távolságtartó autómatikával kerül a márkakereskedésekbe. A rendszer nemcsak Front Assist és Tempomat könnyíti a vezetést, városi vészfunkcióval kiegészülve elkerülheti a koccanást, alacsony sebességnél. A fáradtságérézkelő rendszer pedig sokat segít abban, hogy meg lehessen előzni a sofőr kimerültségéből származó balesetek.

Infotainment - szórakozás minden utas számára
A vezető és hátul ülő utasok is egyaránt élvezhetik a Composition Media rádió hangteknikáját, hiszen a 6,33"-os érintőképernyővel, USB csatlakozóval és mobiltelefon csatlakozóval ellátott infotainment rendszer 8 hangszórólval biztosítja a tökéletes hangzásvilágot, amelyet a multifunkciós bőrkormányról vezérelhet a vezető.

Hamarosan konfigurátorunkban eléhető az új Volkswagen California Balaton Edition modell.

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.