• Volkswagen
  Újdonság a Volkswagenről 2022.05.10.

  A Volkswagen-csoport és a bp stratégiai partnerséget köt az elektromos járművek gyorstöltőinek európai terjesztése érdekében

  A Volkswagen és a bp stratégiai partnerségről kötött megállapodást, amely az elektromos járművek elterjedését fogja előmozdítani egész Európában, és bemutatta az első töltőt Düsseldorfban. A partnerség az elektromobilitás két vezető globális szereplőjét hozza össze, amelyek célja, hogy a kulcsfontosságú európai piacokon átalakítsák az elektromos járművek töltéséhez való hozzáférést azáltal, hogy 2024-ig gyors ütemben Európa-szerte kiépítenek egy gyorstöltő-hálózatot, így akadálytalan közlekedést biztosíthatnak az elektromos járművek vezetőinek.

 • Skoda
  Esemény 2022.05.09.

  KÖZLEKEDIK A CSALÁD 2022 – INDUL A TERÜLETI FORDULÓ, A FŐDÍJ IDÉN EGY ÚJ FABIA MODELL

  Idén újra sor kerül az Autós Nagykoalíció, az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság, valamint a ŠKODA Magyarország által rendezett "Közlekedik a család" közlekedésbiztonsági vetélkedőre. A szervezők célja ezzel az, hogy minél szélesebb körben felhívják a figyelmet a körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedési magatartás fontosságára. A verseny fődíja egy új ŠKODA FABIA modell.

 • Volkswagen
  Újdonság a Volkswagenről 2022.04.25.

  A Volkswagen-csoport az első negyedévben 65 százalékkal több tisztán elektromos modellt adott át ügyfeleinek

  A Volkswagen-csoport az első negyedévben sikeresen folytatta világszintű elektromos offenzíváját és a tisztán elektromos járművek kiszállítási eredményét az előző év hasonló időszakához képest 65 százalékkal múlta felül. A félvezetők és kábelkorbácsok piacán tapasztalt ellátási nehézségek ellenére március végéig 99 100 tisztán elektromos járművet vehettek át a konszern ügyfelei, amely jelentős bővülés a korábbi év első negyedévében elért 60 000 darabhoz képest. A legnagyobb növekedést a vállalat Kínában érte el, ahol 28 000 ügyfél döntött a konszern márkáinak valamelyik tisztán elektromos modellje mellett. Ez több, mint négyszer annyi, mint az ezt megelőző év első negyedévének eredménye.

 • Volkswagen
  Újdonság a Volkswagenről 2022.04.21.

  Ismét bejárja az országot a Volkswagen: startol a 2022-es Volkswagen Roadshow!

  Kezdetét vette az idei Volkswagen Roadshow, Volkswagen modellekkel telnek meg az utak április 22-től november 2-ig országszerte. A Volkswagen márka idén párhuzamosan két országjárást is indít, országszerte 28 kereskedésben próbálhatók ki a márka eHybrid és R modelljei: olyan különleges autók, melyekkel nem minden nap találkozunk.

 • Skoda
  Esemény 2022.04.19.

  KLAUS ZELLMER A ŠKODA AUTO ÚJ VEZÉRIGAZGATÓJA 2022. JÚLIUS 1-JÉTŐL

  2022. július 1-jétől a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának új elnöke Klaus Zellmer lesz, aki jelenleg a Volkswagen Személyautók márka igazgatótanácsának az értékesítés, marketing és értékesítés utáni szolgáltatásokért felelős tagjaként dolgozik. A ŠKODA AUTO jelenlegi vezérigazgatója Thomas Schäfer 2022. július 1-jétől a Volkswagen Személyautók márka igazgatótanácsának elnöke lesz, ezzel párhuzamosan pedig csatlakozik a konszern igazgatótanácsához és a tömegmárkákat egyesítő csoport vezetőjeként dolgozik tovább.

 • Skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.03.31.

  MAGYAR ÉV AUTÓJA 2022: A ŠKODA OCTAVIA E-TEC AZ ÉV ÜZLETI AUTÓJA

  Az idén harmadjára megrendezésre került Év Magyar Autója verseny kiírásában a ŠKODA egyik legnépszerűbb modellje, az Octavia komoly eredményt ért el: a modell e-TEC, azaz mild hibrid verziója lett a Magyar Év Autója 2022 díj üzleti autók kategóriájának nyertese. Az Autós Nagykoalíció (ANK) és a Járműipar.hu által szervezett versenyben a szakmai zsűri értékelése alapján lett első az Octavia e-TEC, megelőzve ezzel a kategóriájában induló másik négy modellt.

 • Volkswagen
  Újdonság a Volkswagenről 2022.03.29.

  A Golf Variant lett a legjobb családi autó 2022-ben

  Az Autós Nagykoalíció (ANK) és a Járműipar.hu által szervezett Év Magyar Autója verseny idei kiírásában a Volkswagen ikonikus modellje a Golf is elismerést kapott, a Golf Variant változata nyerte el a Magyar Év Autója 2022 díj családi autók kategóriájának első helyét. A szakmai zsűri szerint a családi autók között a Golf Variant bizonyult a legjobbnak.

 • Skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.03.28.

  A ŠKODA AUTO ÁRBEVÉTEL ARÁNYOS NYERESÉGE MEGHALADTA A 6 SZÁZALÉKOT 2021-BEN

  A ŠKODA AUTO - a koronavírus járvány és a félvezetők piacán tapasztalható hiány ellenére - 2020-hoz viszonyítva növelte bevételeit az előző pénzügyi évben. A ŠKODA AUTO Csoport árbevétele elérte a 17,7 milliárd eurót (2020: 17,1 milliárd euró; + 3,9 százalék). A működési nyereség jelentősen, 1,08 milliárd euróra (2020: 756 millió euró; + 43,2 százalék) nőtt az előző évhez képest. Az árbevétel arányos nyereség is javuló tendenciát mutat, 6,1 százalékos mutatóval lényegesen felette van az előző évben elért eredménynek. A vállalat az év előrehaladtával jelentős nehézségekre számít az Ukrajnában zajló háború és az azzal összefüggő, az ellátási láncot érintő szűk keresztmetszet miatt. A ŠKODA AUTO ezért továbbra is elkötelezetten folytatja hatékonysági programját.

 • Volkswagen
  Újdonság a Volkswagenről 2022.03.25.

  A Volkswagen Csoport stabil eredménnyel zárta a 2021-es évet és folytatja a NEW AUTO stratégia mentén megvalósuló átalakítást

  A Volkswagen-csoport a 2021-es évben is bizonyította üzleti modelljének stabilitását. A vállalat növelte általános ellenállóképességét és javult a nehézségekkel való megküzdéshez szükséges képességek terén is. Sikeresen csökkentette az állandó költségeket, amely nagyfokú tőkebefektetési fegyelemmel és alacsonyabb jövedelmezőségi ponttal párosult. Ezzel párhuzamosan a Volkswagen NEW AUTO stratégia mentén zajló átalakítási folyamata is folytatódott.

 • Volkswagen
  Újdonság a Volkswagenről 2022.03.17.

  Átszervezi műszaki fejlesztését a Volkswagen – Gyorsabb termékciklusok és digitális kínálat

  Technológiai vállalattá tervezett átalakulása útján a Volkswagen átszervezi a wolfsburgi Műszaki Fejlesztés részlegét (TD). Az összesen 11 500 munkatársával a vállalatcsoport legnagyobb fejlesztőegységeként működő szervezet ezzel meghatározóvá válik a Volkswagen márka technológiai vállalattá történő átalakulásának tempójában. Ennek során a fejlesztés teljes átszervezése áll a középpontban, az egyes szakterületeken átívelő, következetesen a szoftverekre és az ügyféligényekre, illetve a Volkswagen jövőbeni elektromos SSP-platformjára összpontosító, a komponensek helyett pedig a rendszerekre és funkciókra orientált folyamatot alakítva ki. Ezzel mintegy negyedével rövidíthető a fejlesztési idő, növelhető az új szoftverek bevezetésének tempója, de a gyártási folyamatok is jelentősen felgyorsíthatók. A TD így meghatározó sarokkővé lép elő a vállalatcsoport fejlesztésének átalakításában.

 • Volkswagen
  Újdonság a Volkswagenről 2022.03.16.

  A legjobb minősítés az Euro NCAP teszten – Öt csillag az ID.5, a Polo és a Taigo számára

  Hármas siker a tekintélyes Európai Újautó-értékelési Program (European New Car Assessment Programme; Euro NCAP) biztonsági tesztjén: az Volkswagen új ID.5, Polo és Taigo modelljei egyaránt ötből öt csillaggal, azaz a lehető legjobb minősítéssel zártak. A tesztelők mind a négy vizsgált kritérium alapján – vagyis a felnőtt- és gyerekutasok, illetve a közlekedés fokozottan veszélyeztetett résztvevőinek védelme, valamint az alapkivitelhez tartozó vezetői segédrendszerek – kiválónak ítélték a tisztán elektromos hajtásrendszerű SUV-kupét, illetve a két új, belsőégésű motorral szerelt kisautót.

 • Volkswagen Haszonjármű
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről 2022.03.16.

  Az új Multivan mostantól TDI változatban is elérhető

  A Volkswagen Haszonjárművek teljesen újratervezett Multivan modelljének sikeres januári bemutatkozását követően a modellpaletta tovább bővül. Mostantól elérhető ugyanis egy kimagasló nyomatékot és alacsony károsanyag-kibocsátást kínáló turbófeltöltésű dízel változat is.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.