1. Hírek
  2. Befektetés a jövőbe - Juvenal Kft.
2023.08.31.
Aktuális

Befektetés a jövőbe - Juvenal Kft.

Pályázatok - Széchenyi 2020

Széchenyi_2020

Épületenergetikai fejlesztések megvalósítása a Juvenal Kft. fióktelepén

GINOP-4.1.5-22-2022-00173

A Juvenal Kft. nagyszabású energetikai felújítást valósított meg szolnoki fióktelepén található négy épületén. A fejlesztés eredményeképp csökken a felhasznált energia mennyisége, nő az energiahatékonyság, illetve a projekt hozzájárul a megújuló energia-felhasználás részarányának növeléséhez is. A megvalósítási helyszíneken az alábbi korszerűsítés valósult meg:

A Volkswagen szalonon a külső nyílászárók cseréje, lapostető szigetelése, hőszivattyús rendszer kialakítása, hőleadók cseréje és világításkorszerűsítés történt.

Az Audi szalon épületének energetikai korszerűsítését világításkorszerűsítéssel, hőleadók cseréjével, hőszivattyús rendszer kialakításával és a külső nyílászárók cseréjével kívántuk elérni.

A Skoda szalonban hőleadók cseréje, világításkorszerűsítés, hőszivattyús rendszer kialakítása, a lapostető szigetelése és a külső nyílászárók cseréje a beruházás részét képezte.

Az ingatlanon üzemeltetett műhely épületen megtörtént a külső nyílászárók cseréje, külső falszerkezetek szigetelése, tetőszerkezetek szigetelése, hőszivattyús rendszer kialakítása, a hőleadók cseréje, valamint világításkorszerűsítés.


A Juvenal Kft. közel 295 millió forint európai uniós támogatás segítségével valósította meg a projektet, melynek támogatási intenzitása 90%.


A beruházás 2023. augusztus 31-án került lezárásra.

Image
Image

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.