1. Hírek
  2. A Volkswagen ID. Buzz Cargo nyerte el az „International Van of the Year 2023” díjat
2022.09.21.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől

A Volkswagen ID. Buzz Cargo nyerte el az „International Van of the Year 2023” díjat

Az ID. Buzz Cargo elnyerte az „International Van of the Year 2023” (IVOTY) („Nemzetközi Év Kishaszonjárműve 2023”) rangos iparági díjat, amelyet hétfőn, a VDA „Az Év Csillagjai” („Stars Of The Year”) megnyitó rendezvényén Carsten Intra, a Volkswagen Haszonjárművek (VWCV) vezérigazgatója vett át Jarlath Sweeney-től, az IVOTY elnökétől.

Volkswagen Haszonjármű

Az ID. Buzz Cargo1 még bevezetését megelőzően részesült az áhított nemzetközi kitüntetésben. A kifejezetten a tisztán elektromos, akkumulátorhajtású szállítás céljaira kifejlesztett modellt szén-dioxid-semleges mérleg mentén előállítva adhatják át az ügyfeleknek. Amint Carsten Intra kiemelte: "Nagy megtiszteltetés és büszkeség számunkra, hogy ID. Buzz Cargo modellünkkel elnyertük e díjat. Óriási köszönet az IVOTY zsűrije, valamint a Volkswagen Haszonjárművek egész csapata számára, amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az ID. Buzz Cargo kategóriája legjobb kishaszonjárműveként születhetett meg."

Jarlath Sweeney, az IVOTY elnöke a testület zsűrijét alkotó összesen 34 nemzetközi haszonjárműves újságíró nevében nyújtotta át a kitüntetést: "Nem túl gyakori, hogy egy teljesen új kisteherautó koncepció érkezik, és ekkora érdeklődést kelt a piacon. Gratulálunk a Volkswagen Haszonjárművek fejlesztőcsapatának ezen egyedülálló jármű megalkotásához."

1 ID. Buzz Cargo (150 kW/204 LE) - Elektromosenergia-fogyasztás, kombinált (kWh/100 km): 22,2-20,4; szén-dioxid-kibocsátás, kombinált (g/km): 0

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.