1. Hírek
  2. "Best Cars 2018"
2018.02.14.
Újdonság az Audiról

"Best Cars 2018"

Az Audi A5 Sportback a legjobb középkategóriájú modell

Best Cars 2018

Az auto motor und sport szakmai magazin 42. "Legjobb Autók" ("Best Cars") olvasói szavazása során az Audi A5 Sportback (üzemanyag-fogyasztás, kombinált (l/100 km): 6,5 - 4,1*; szén-dioxid-kibocsátás, kombinált (g/km): 149 - 106*) diadalmaskodott a "Középkategória" modelljei között.

Az ötajtós kupé a szavazatok többségét megszerezve végzett piaci szegmense élén. A díjat január végén Peter Mertens, az AUDI AG igazgatótanácsának a műszaki fejlesztés területéért felelős tagja vette át Stuttgartban. A négykarikás márka modelljei emellett három második helyet is begyűjtöttek: az Audi A3 az alsó-közép-, míg az Audi A8 a luxuskategóriában, az Audi Q7 pedig a "Nagyméretű SUV-modellek/Terepjárók" mezőnyében. A kisautók között az Audi A1 a harmadik helyen zárt, akárcsak az Audi A6 a "Felső középkategóriában". A szavazás során az olvasók 11 kategóriában a világ összesen 385 modellje közül választhattak.


A "Best Cars" rendezvénye keretében adták át a Paul Pietsch Award kitüntetéseit is. Az új Audi A8 közlekedési torlódás pilótájával (Traffic Jam Pilot) a márka a második helyet szerezte meg e mezőnyben. A díjat 1989 óta Paul Pietsch, a Motor Presse Stuttgart társalapítója nevében az autós szakma innovatív műszaki fejlesztései elismeréseképpen ítélik oda.
(2018. január)

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.