1. Hírek
  2. „COMPANYBEST 2020” díjban részesült a ŠKODA AUTO
2020.11.26.
Újdonság a ŠKODA-ról

„COMPANYBEST 2020” díjban részesült a ŠKODA AUTO

"COMPANYBEST 2020" díjjal tüntette ki a ŠKODA tevékenységét Európa legnagyobb független autóipari zsűrije, az AUTOBEST, amely során harmincegy ország újságírói méltatták az autógyártó számos nemzetközi piacon elért intenzív fejlődését, valamint a gyártásban bevezetett innovatív koncepcióit. Kvasiny gyárának dProduction digitalizálási projektje mellett a zsűri az MQB- és MEB-alapú modellek közös gyártósoron zajló, párhuzamos Mladá Boleslav-i gyártását is elismerte. Mindemellett a 2021-es "Legjobb Európai Autóvétel" ("Best Buy Car of Europe 2021") díj döntősei közé jutott a cseh autógyártó "bestsellere", a ŠKODA OCTAVIA.

Skoda Octavia


  A ŠKODA elnyerte a "COMPANYBEST 2020" díjat. Az összesen harmincegy tagú, független AUTOBEST zsűri egyebek mellett új forgalomba helyezései és piaci részesedései számos nemzetközi piacon elért növekedéséért tüntette ki a cseh autógyártót, de az újságírók e nemzetközi testülete a ŠKODA vonzó modell-dizájnját, portfoliója ügyfélközpontú bővítését, praktikus "Simply Clever" ötleteit és műszaki fejlesztéseit is méltatta. 

Mindemellett a ŠKODA átgondolt gyártáskoncepciója is meggyőzőnek bizonyult, Mladá Boleslav-i termelési helyszínén ugyanis ugyanazon a gyártósoron, párhuzamosan és a legmagasabb fokú rugalmassággal készíti a moduláris keresztmotoros platform (MQB) műszaki alapjaira épülő OCTAVIA és KAROQ, valamint a moduláris elektromos platformra (MEB) tervezett ENYAQ iV modelljeit. Elismerte továbbá az AUTOBEST a márka dProduction digitalizálási projektjét is, amely immár papír használata nélkül vezeti át a csehországi Kvasiny gyárának munkatársait a gyártás munkafázisain, valamint a dokumentáció és a minőség-ellenőrzés folyamatain.

 

Mindezeken túl az új ŠKODA OCTAVIA a 2021-es "Legjobb Európai Autóvétel" ("Best Buy Car of Europe 2021") díj döntő menetpróbáinak résztvevői közé jutott, ahol december közepén hirdetnek győztest.

 

A ŠKODA mindenesetre már tavaly is meggyőzte e díj zsűrijét, a szakértők ugyanis a Laura digitális asszisztensnek ítélték oda a SMARTBEST díjat, amely az év fejlesztéseként az autóvezetők és a mesterséges intelligencia közötti kommunikáció területén győzte le vetélytársait.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.