Juvenal Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

  1. Ajánlatok és akciók
  2. ÚJ OCTAVIA ÉS OCTAVIA COMBI
2021.01.05.
Ajánlatok és akciók

ÚJ OCTAVIA ÉS OCTAVIA COMBI

Az új OCTAVIA az attraktív dizájnja mellett még tágasabb és praktikusabb lett.A megújult asszisztens rendszerek segítségével pedig biztonságosan utazhat, bármerre is vezessen az út.

Skoda Octavia

Park Assist
Félsz a parkolástól? De nem egy Škodában ülve! A Park Assist automatikusan beparkol helyetted, a Manouver Assist pedig arra is figyel, hogy eközben még figyelmetlenségből se menj neki valaminek. És azt mondtuk már, hogy akár ki is áll veled egy szűk helyről?
 

Adaptív Tempomat
A hűtőrácsba épített radarberendezés segítségével a 210 km/h sebességig aktív asszisztens rendszer - az alap tempomaton felül - megtartja a biztonságos távolságot az előttünk haladó járműtől.
 

Holttér-figyelő rendszer
A sávváltás nem veszélytelen dolog. Ezért az új OCTAVIA modell minden eddiginél fejlettebb rendszert kínál, amely akár 70 méteres távolságban is érzékeli a veszélyt, és a tükörházba épített visszajelzővel figyelmeztet arra.

Head-up Display
Az új vetített kijelző növeli a biztonságot és a kényelmet, a vezető tisztán látása érdekében. A legfontosabb információkat, mint például a sebességet és a navigációt közvetlenül a szélvédőre vetíti, mely hetővé teszi számukra az információk elolvasását vezetés közben.
 

Digitális műszerfal
A 10,25" méretű digitális műszerfal öt megjelenési elrendezést kínál, mely megjeleníti többek között a jármű- és vezetési adatokat, navigációs információkat, rádióadókat és az aktív asszisztens rendszereket.
 

Shift-by-wire váltó
Az új Shift-by-wire rendszerrel immár nem kapcsolódik mechanikailag a fokozatválasztó kar a DSG váltóhoz. Helyét egy impozáns kapcsoló veszi át, amellyel az elektronika a hátramenetet (R), az üres fokozatot (N), a parkoló állást (P), és a kétféle menetmódot (D/S) kapcsolja nekünk.
 

Adaptív tempomat
Az adaptív tempomat (ACC) biztonságos távolságot tart az Ön előtt haladó járműtől a kiválasztott sebességen. A motor és a fékek irányításával szükség szerint automatikusan gyorsítja vagy lassítja a járművet.

4 év általános garancia

  • 2 év kilométer korlátozás nélküli garancia a gyártótól a megszokott módon 
  • 3 év gyári fényezési garancia 
  • +2 év Garancia4 nevű extra garanciaszolgáltatás a 3-4. évben egészen 200 000 km futásteljesítményig 

Garancia4 szolgáltatás

  • egyedülálló módon 200 000 km-ig érvényes, az összes ŠKODA modellre 
  • teljes körű, akár a gyári garancia 
  • nincsenek előre nem látható javítási költségek 
  • minden márkaszervizben érvényesíthető (akár külföldön is) 
  • a javítás eredeti alkatrészekkel és gyári technológiával történik 

Márkaszerviz
A márkaszerviz mindig szakszerű, mert a gyári eszközök és információk birtokában nem kényszerül improvizációra. A márkaszerviz mindig dokumentál, ezért tevékenysége a munka-, és technológiai lapokon és a részletes számlán, sőt a gyári rendszereken keresztül is visszakereshető, ami esetleges későbbi Garancia4-es javítás elbírálását is megkönnyíti. 
 
Átrozsdásodás elleni garancia
Az illesztési hézagok nagyságát minimálisra csökkentették, s az egyes részek a legnagyobb pontossággal illeszkednek egymáshoz. A szélvédő és a hátsóablak pontos ragasztása is a karosszéria stabilitását fokozza. A fontosabb részek lézerhegesztése igen szilárd illeszkedést eredményez. A karosszériára a ŠKODA 12 év garanciát ad átrozsdásodás ellen.

Kaposvári
Tamás
Szalonvezető, értékesítő
Telefonszám:
Mobiltelefonszám: +36 70 949 4637
Fax:

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.