Juvenal Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Extrovertált SUV-kupé. Az Audi Q3 Sportback.
2020.09.01.
Ajánlatok és akciók

Extrovertált SUV-kupé. Az Audi Q3 Sportback.

Vonzza a tekinteteket, miközben a mindennapok kiválóan használható kísérője - az Audi Q3 Sportback a kupék esztétikumát és érzelemgazdag stílusát a SUV-modellek erejével és funkcionalitásával ötvözi. A széles infotainment- és connectivity-kínálat, illetve a bőséges alapfelszereltség a vezetés már-már határtalan élményével szolgál.Progresszív dizájnMagabiztos, extrovertált és sportos - így mutatkozik be az Audi Q3 Sportback, amelynek elejét nagyméretű, nyolcszögletű Singleframe hűtőrácsa és szélső légbeömlő nyílásai határozzák meg, oldalnézetében pedig egyértelműen kirajzolódnak a kupékat idéző körvonalai. Megnyújtott, elegáns vállöve dinamikus alapformát kölcsönöz számára, miközben e modell sportosságát hangsúlyozza. Farkialakításának karakteres vonásai a lágyan ereszkedő tetővonal, a keskeny hátsó szélvédő és a határozott rajzolatú hátsó lámpák. Sokoldalú felszereltségi koncepciónknak köszönhetően Ön is igényei szerint alakíthatja autója külső megjelenését. Válassza például az S line csomagot, s az Audi Q3 Sportback egyebek mellett kontrasztárnyalatra fényezett lökhárítókkal, 18 col peremátmérőjű, 5 V-küllős dizájn szerinti könnyűfém keréktárcsákkal és - elöl alumíniumbetéttel kiegészített - "S" feliratú, megvilágított küszöblécekkel érkezik.

Audi Q3 Sportback

Digitális cockpit
Élvezze az Audi Q3 Sportback volánja mögött legújabb infotainment-generációnk közvetlenül a felsőkategóriából átvett technikáit. Az alapfelszereltség része a 10,25 col képátlójú kijelzőfelülettel működő kombinált műszeregység, de opcióként Ön az Audi virtual cockpit plus mellett is dönthet, amely 12,3 col átlójú HD-felületén tűéles animációkat jelenít meg és fontos járműinformációkkal szolgál. Az extrafelszerelésként rendelhető MMI infotainment-rendszer csúcsváltozatát, az MMI touch funkcióval kiegészített MMI Navigációs rendszer plusz technikáját a középkonzol 10,1 col képátlójú képernyőjéről vezérelheti. A különböző interfészek és csatlakozások segítségével mobileszközeit¹ is egyszerűen a jármű rendszerére kapcsolhatja. Élvezze mindemellett az Audi connect² szolgáltatásainak széles kínálatát!
 Élvezetes vezetés „szériafelszerelésként”
Annak érdekében, hogy a vezetés lehető legintenzívebb élményét kínálhassa Önnek, már alapkivitelben több olyan technikával is felszereljük Audi Q3 Sportback modellünket, amelyek a menetdinamikáját hivatottak fokozni. Sportfutóműve hatékony vonóerőátadási képességekről gondoskodik, míg progresszív kormányzása például kanyargós országutakon és bekanyarodáskor biztosít számára közvetlen irányíthatósági tulajdonságokat. Az Audi drive select menetdinamikai szabályozórendszer segítségével Ön is hat különböző üzemmód szerint alakíthatja autója alapvető karakterét. A rendszer a motor és a sebességváltó beállításai mellett az elektronikus szabályzású lengéscsillapítók működését és a kormányrásegítés mértékét is befolyásolja. A motorpalettán (üzemanyag-fogyasztás, kombinált*: 4,7-7,7 l/100 km; szén-dioxid-kibocsátás, kombinált*: 123-174 g/km) a 110 kW (150 LE) teljesítményű TDI-aggregát és a 169 kilowattos (230 LE), 2,0 literes TFSI-erőforrás szerepel.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.