Juvenal Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Izgalmasan újragondolva. Az új, erősebb, kényelmesebb és még inkább hálózatba kapcsolt Tiguan megmutatja, mi rejlik benne. Az intelligens technológia szokatlan képességekkel ruházza fel. Dinamikus SUV-ként újradefiniálja, mi lehetséges.
2020.10.15.
Ajánlatok és akciók

Izgalmasan újragondolva. Az új, erősebb, kényelmesebb és még inkább hálózatba kapcsolt Tiguan megmutatja, mi rejlik benne. Az intelligens technológia szokatlan képességekkel ruházza fel. Dinamikus SUV-ként újradefiniálja, mi lehetséges.

Az új Tiguan számos különlegességgel rendelkezik. Röviden máris bemutatunk három ilyen funkciót. Kívül is különleges. Az új Tiguan progresszív dizájnja megmutatja, mit jelent újraalkotni. Erőteljes arányaitól kezdve a precíz vonalvezetésű, dinamikus orron át egészen a jellegzetes felépítésig a jármű kifejező sziluettje vonzza a tekinteteket: innováció, egyéniség és kompromisszumok nélküli funkcionalitás.

Volkswagen az új Tiguan

Az új vezető!

Az új Tiguan olyan technológiát visz az utakra, amelyekkel nyugodtabban érheti el célját. Ilyen az opcionális "Travel Assist" vezetéstámogató rendszer is. Egyetlen gombnyomással magas szintű menetkényelmet biztosít, miközben támogatja Önt az egyhangú és fárasztó vezetési helyzetekben.

A "Travel Assist" különösen autópályán és jól kiépített országúton tartja a sávot és a sebességet, miközben a követési távolságra is ügyel a jármű előtt haladó forgalomhoz képest.
A kettős tengelykapcsolós DSG váltóval együtt kényelmesen vezethet dugóban és araszoló forgalomban egyaránt.


Ismerje meg Ön is az új Tiguant. 

Vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal és állítson össze egy új Tiguant, mely teljesen megfelel az Ön igényeinek. 

https://konfigurator.volkswagen.hu/cc-hu/hu_HU_VW/V/drive/194?GrossNetSwitch=GROSS 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.