Juvenal Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Az újdonságok itt kezdődnek
2020.10.14.
Ajánlatok és akciók

Az újdonságok itt kezdődnek

Az ID.3 1ST modellel az elektromobilitás világának új, dinamikus korszaka veszi kezdetét. A felvillanyozó teljesítmény találkozása a formabontó dizájnnal, a mindennapi használatra alkalmas hatótávolsággal és - terveink szerint - szén-dioxid-semleges mobilitási1) mérleggel. Azoknak, akik a változásokat keresik. A jövő megérkezett. Szálljon be.

Volkswagen ID.3 1st

Az ID.3 1ST modell exkluzív részletei első pillantásra megmutatják, ki az első: a 1ST logótól és a markáns hátsó oszlopok dizájnjától kezdve a 1ST kormánykeréken és a Play & Pause dizájnpedálokon át egészen az üdvözlőképernyőn megjelenő különleges köszöntésig.Az elektromobilitás kifizetődő


A Magyarországon 2020. május 20-án megjelent szabályozásnak megfelelően a 11 millió forint alatti, tisztán elektromos autók 2,5 millió forint támogatásra jogosultak3). Az autók a legtöbb magyarországi nagyvárosban - a zöld rendszám miatt - ingyen parkolhatnak, valamint bizonyos adókedvezményekre is jogosultak. Az aktuálisan elérhető támogatások folyamatosan változhatnak, ennek pontos feltételeiről az https://elektromobilitas.ifka.hu/ honlapon részletes és friss információkat találni.

Teljesen összekapcsolva az ID.3 1ST-tel

A "We Connect Start"4) digitális szolgáltatásaival az új ID.3 internetképes járművé válik, mert a beépített SIM-kártya segítségével igény esetén bármikor képes a hálózatra kapcsolódni. Ezáltal elérhetők valós idejű forgalmi információk, töltőállomások aktuális foglaltsággal, árakkal és nyitvatartással. (Szolgáltatóktól függően az elérhető funkciók változhatnak.) A megfelelő We Connect ID. applikációval szemmel tarthatja a járművét, az okostelefonja pedig távirányítóként funkcionál. Az applikáció segítségével láthatja a jármű hatótávolságát, beállíthatja vele a klímaberendezést és elindíthatja, illetve leállíthatja a töltési folyamatot. A "We Connect Start" az ID.3-ban három évig ingyenesen használható. Így kapcsolatban maradhat járművével - akár úton van, akár a kanapén ül. (A We Connect szolgáltatásokról bővebb információt kaphat a Volkswagen márkakereskedésekben.)

Egyszerű feltöltés

Az ID. töltővel5) a töltőállomást egyszerűen hazaviheti. Így reggelente beülhet a teljesen feltöltött ID.3 modellbe és tele energiával kezdheti a napot. ID. töltőből három változat létezik egyre bővülő konnektivitással és intelligenciával. Igény esetén elérhető beépített WiFi-vel, 4G-vel és beépített fogyasztásmérővel is. Az ID. töltő intelligens funkciói a We Connect ID. applikációban vezérelhetők.

Telepítési szolgáltatásunkkal a beépítést is olyannyira megkönnyítjük, amennyire csak lehet - az előzetes online felméréstől egészen a beszerelésig. Röviden: teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Természtesen arra is van lehetőség, hogy az ID. töltőt saját villanyszerelőjével szereltesse be. Mind a kívánt ID. töltő változatot, mind pedig a telepítési szolgáltatást megrendelheti kényelmesen online vagy közvetlenül márkakereskedőjénél is. További információkat a moon-power.hu honlapon a Szolgáltatások címszó alatt talál.


https://www.volkswagen.hu/id3/id3-1st 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.