Juvenal Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Az új T-Cross
2020.10.14.
Ajánlatok és akciók

Az új T-Cross

Dizájn Sokoldalú tehetség: az új T-Cross egyszerre funkcionális és alkalmazkodó. Vérbeli crossover-dizájnja, széles körű egyéni kialakítási lehetőségei és magas fokú mindennapos használhatósága révén a variálhatóság és a kompakt kialakítás tökéletes ötvözetét kínálja, röviden: kalandra termett - csaknem mindenfajta kalandra.

Volkswagen T-Cross

Egyéni kialakítási lehetőségek
 
Az új T-Cross olyan ezerarcú, mint kevesen: az extrafelszerelésként rendelhető "Fekete", "Energetic narancs" és "Bambuszkert-zöld" dizájncsomagokkal (a Life felszereltségi szinttől) semmi mással össze nem téveszthető megjelenéssel ruházható fel - és vérbeli stílusikonná léphet elő.
"Energetic narancs" dizájncsomagAlakítsa ki az utasteret pontosan személyes ízlése szerint!

 
Az extrafelszerelésként rendelhető "Energetic narancs"dizájncsomag igazi tekinteteket vonzó különlegesség. Az Energetic narancs és a szürke dekordizájn jól sikerült színösszeállításával Ön igazán sokszínű módon kelthet mély benyomást, valódi trendalapítóvá avatva T-Cross modelljét.

Felszereltség
 
Formálja új T-Cross modelljét a személyes igényei alapján, és válasszon a T-Cross Life és Style specifikációs csomagok közül. Mint mindig, Öné a döntés, attól függően, hogy melyik csomag felel meg leginkább a minőségi és komfort elvárásainak.

Kényelem
 
Ön spontán típus? Akkor az új T-Cross az ideális társ az Ön számára. A jobb első ülés lehajtható háttámlájának és a csúsztatható hátsó üléspadnak köszönhetően tágas és elég rugalmas ahhoz, hogy bármilyen igényt kielégítsen. Digitális műszerfal: az innovatív, modern Active Info Display opcionálisan rendelhető felszereltség. Ez a műszeregység különböző vezetési adatokat és vezetői asszisztensrendszereket jeleníti meg.

Infotainment
 
Akár a legfrissebb közlekedési információkra van szüksége, akár a navigációs rendszert szeretné használni, hogy megtaláljon egy címet, vagy csak a kedvenc zenéit szeretné hallgatni, a T-Cross modellben egyszerű és kényelmes módon használhatja a legújabb technológiákat.

Vezetői segédrendszerek
 
A T-Cross asszisztensrendszerei nagyobb vezetési komfortot biztosítanak és segítenek a kritikus helyzetek kezelésében vagy éppen megelőzésében. Még akkor is, ha nem mindig észleli ezen technológiák működését, jó érzés tudni, hogy számíthat rájuk.


https://www.volkswagen.hu/az-uj-t-cross 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.