Juvenal Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

 1. Ajánlatok és akciók
 2. Az új ŠKODA OCTAVIA
2020.10.20.
Ajánlatok és akciók

Az új ŠKODA OCTAVIA

Az új OCTAVIA az attraktív dizájnja mellett még tágasabb és praktikusabb lett.A megújult asszisztens rendszerek segítségével pedig biztonságosan utazhat, bármerre is vezessen az út.

Új Skoda Octavia

Park Assist

Félsz a parkolástól? De nem egy Škodában ülve! A Park Assist automatikusan beparkol helyetted, a Manouver Assist pedig arra is figyel, hogy eközben még figyelmetlenségből se menj neki valaminek. És azt mondtuk már, hogy akár ki is áll veled egy szűk helyről?

Adaptív Tempomat

A hűtőrácsba épített radarberendezés segítségével a 210 km/h sebességig aktív asszisztens rendszer - az alap tempomaton felül - megtartja a biztonságos távolságot az előttünk haladó járműtől.

Holttér-figyelő rendszer

A sávváltás nem veszélytelen dolog. Ezért az új OCTAVIA modell minden eddiginél fejlettebb rendszert kínál, amely akár 70 méteres távolságban is érzékeli a veszélyt, és a tükörházba épített visszajelzővel figyelmeztet arra.

 • A bestseller modell negyedik generációja. 
 • 1996 óta több mint 6.5 millió OCTAVIA eladás volt világszerte.
 • Számos európai országban vezeti az eladási listákat.
 • Karrierje során eddig több mint 50 különböző díjat nyert el.

 4 év általános garancia

 • 2 év kilométer korlátozás nélküli garancia a gyártótól a megszokott módon 
 • 3 év gyári fényezési garancia 

+2 év Garancia4 nevű extra garanciaszolgáltatás a 3-4. évben egészen 200 000 km futásteljesítményig 
 
Garancia4 szolgáltatás

 • egyedülálló módon 200 000 km-ig érvényes, az összes ŠKODA modellre 
  teljes körű, akár a gyári garancia 
 • nincsenek előre nem látható javítási költségek 
 • minden márkaszervizben érvényesíthető (akár külföldön is) 
 • a javítás eredeti alkatrészekkel és gyári technológiával történik 
   

Márkaszerviz


A márkaszerviz mindig szakszerű, mert a gyári eszközök és információk birtokában nem kényszerül improvizációra. A márkaszerviz mindig dokumentál, ezért tevékenysége a munka-, és technológiai lapokon és a részletes számlán, sőt a gyári rendszereken keresztül is visszakereshető, ami esetleges későbbi Garancia4-es javítás elbírálását is megkönnyíti. 
 
Átrozsdásodás elleni garancia

Az illesztési hézagok nagyságát minimálisra csökkentették, s az egyes részek a legnagyobb pontossággal illeszkednek egymáshoz. A szélvédő és a hátsóablak pontos ragasztása is a karosszéria stabilitását fokozza. A fontosabb részek lézerhegesztése igen szilárd illeszkedést eredményez. A karosszériára a ŠKODA 12 év garanciát ad átrozsdásodás ellen.

Head-up Display

Az új vetített kijelző növeli a biztonságot és a kényelmet, a vezető tisztán látása érdekében. A legfontosabb információkat, mint például a sebességet és a navigációt közvetlenül a szélvédőre vetíti, mely hetővé teszi számukra az információk elolvasását vezetés közben.
 

Digitális műszerfal

A 10,25" méretű digitális műszerfal öt megjelenési elrendezést kínál, mely megjeleníti többek között a jármű- és vezetési adatokat, navigációs információkat, rádióadókat és az aktív asszisztens rendszereket.
 
Shift-by-wire váltó

Az új Shift-by-wire rendszerrel immár nem kapcsolódik mechanikailag a fokozatválasztó kar a DSG váltóhoz. Helyét egy impozáns kapcsoló veszi át, amellyel az elektronika a hátramenetet (R), az üres fokozatot (N), a parkoló állást (P), és a kétféle menetmódot (D/S) kapcsolja nekünk.
 

Adaptív tempomat

Az adaptív tempomat (ACC) biztonságos távolságot tart az Ön előtt haladó járműtől a kiválasztott sebességen. A motor és a fékek irányításával szükség szerint automatikusan gyorsítja vagy lassítja a járművet.


https://konfigurator.skoda.hu/cc-hu/hu_HU_SKODA/C/drive/580?GrossNetSwitch=GROSS

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.