Juvenal Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Az új Audi A3 Sportback
2020.10.20.
Ajánlatok és akciók

Az új Audi A3 Sportback

Gyorsan változó világunkban olyan útitársra van szükségünk, aki jól felkészült az új kihívásokra - progresszív dizájnnal és olyan innovatív technikákkal, mint az Audi connect. Ez a jól érzékelhető fejlődés.

Új Audi A3 SB

Külső megjelenés

Az új Audi A3 Sportback Atollkék metál színben és az opcionális edition one csomaggal: kifejezően domborodó sárvédők, szélesebb nyomtávok, oldalt végighúzódó vállöv - új, méhsejtmintázatú és megnövelt Audi Singleframe hűtőrácsával az A3 Sportback atletikusabb hatást kelt, mint valaha.

Audi drive select

Az új Audi A3 Sportback progresszív kormányzásának és az extrafelszerelésként kínált Audi drive select menetdinamikai szabályozórendszernek köszönhetően csaknem mindenfajta úton otthon érzi magát. Az Audi drive select segítségével Ön is igény szerint vezetési stílusához hangolhatja az A3 Sportback alapvető karakterét, legyen szó a különösen kényelmes, a hangsúlyosan dinamikus, az automatikus vagy épp az egészen egyéni üzemmódról - az efficiency módusz pedig hatékonyan segíti az üzemanyagtakarékosságot.

„Tapintható” digitalizáció

Az MMI-képernyő minden funkciója kényelmesen, menet közben is érintéssel vezérelhető, míg az olyan extrafelszereléseknek köszönhetően, mint az Audi virtual cockpit plusz és a Head-up kijelző, közvetlenül a vezető látóterében jelenhetnek meg további információk. A fantasztikus hangzásélményről a szintén opcionális, térhangzású Bang & Olufsen Premium Sound System gondoskodik.Az utastérben a 10,1 col képátlójú, színes MMI-érintőképernyő fényes fekete felületbe simul, s az extrafelszerelésként rendelhető első sportülésekkel, a vezetőre összpontosító műszerfallal és az S tronic sebességváltóval szerelt modellekben shifter-váltókapcsolóval kialakított, új középkonzollal közösen gondoskodik jellegzetesen sportos hangulatról. 

Változtassa nappallá az éjszakát – a Matrix-LED fényszórók

Az alapkivitelhez tartozó LED-technikájú fényszórók kiváló látásról gondoskodnak, míg az extrafelszerelésként rendelhető Matrix-LED fényszórók intenzív és homogén fénnyel világítják meg az utat, mégpedig az Audi egyéni fénygrafikája révén igencsak vonzó megjelenéssel - mindeközben a szemből érkező és az elöl haladó járművek vezetőinek vakítása is jelentősen mérsékelhető.

Minden változik – még a fény is

Az utastérben az extrafelszerelésként rendelhető, többárnyalatú kontúr-/hangulatvilágítás-csomag révén harminc különböző szín áll rendelkezésre az Ön személyes színvilágának kialakítására.

Méretre szabott megoldások

Az Audi Eredeti Tartozékok opcionális felszereléseivel Ön is tovább könnyítheti a mindennapokat az Audi A3 Sportback fedélzetén. Plusz rakodóhelyet kínál például a tetőcsomagtartó-doboz, amely különböző színekben és méretekben áll rendelkezésre.

Sportos megjelenésről gondoskodnak a Kvarcszürke és Signal-vörös kontrasztárnyalattal kiegészülő, fekete 5 V-küllős "Acumen" könnyűfém keréktárcsák, következetesen kiemelve az autó dinamikus dizájnját.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.