Idén a kedvezmény nálunk széria felszereltség. Új T-Cross Start 1.0 TSi 95 LE modellek már 5 650 000 Ft-tól.

Válasszon előrendelt autóink közül!
T-Cross Start 1.0 TSi 95 LE

T-Cross Start 1.0 TSI modellek már 5 650 000 Ft-tól.
Válasszon előrendelt autóink közül!

Sokoldalú tehetség: az új T-Cross egyszerre funkcionális és alkalmazkodó. Vérbeli crossover-dizájnja, széles körű egyéni kialakítási lehetőségei és magas fokú mindennapos használhatósága révén a variálhatóság és a kompakt kialakítás tökéletes ötvözetét kínálja, röviden: kalandra termett - csaknem mindenfajta kalandra.

Az új T-Cross olyan ezerarcú, mint kevesen: az extrafelszerelésként rendelhető "Fekete", "Energetic narancs" és "Bambuszkert-zöld" dizájncsomagokkal (a Life felszereltségi szinttől) semmi mással össze nem téveszthető megjelenéssel ruházható fel - és vérbeli stílusikonná léphet elő.

  • Csak a metálfényezés rendelhető a modellhez!
  • Ajánlatunk 2020. december 31-ig vagy visszavonásig érvényes.

Konfigurálja össze álmai autóját vagy vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal!

https://konfigurator.volkswagen.hu/cc-hu/hu_HU_VW/V/drive/038?GrossNetSwitch=GROSS 

Az új T-Cross motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,8-6,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 132-140 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.