Az újdonságok itt kezdődnek

Az ID.3 1ST modellel az elektromobilitás világának új, dinamikus korszaka veszi kezdetét. A felvillanyozó teljesítmény találkozása a formabontó dizájnnal, a mindennapi használatra alkalmas hatótávolsággal és - terveink szerint - szén-dioxid-semleges mobilitási1) mérleggel. Azoknak, akik a változásokat keresik. A jövő megérkezett. Szálljon be.
Volkswagen ID.3 1st

Az ID.3 1ST modell exkluzív részletei első pillantásra megmutatják, ki az első: a 1ST logótól és a markáns hátsó oszlopok dizájnjától kezdve a 1ST kormánykeréken és a Play & Pause dizájnpedálokon át egészen az üdvözlőképernyőn megjelenő különleges köszöntésig.Az elektromobilitás kifizetődő


A Magyarországon 2020. május 20-án megjelent szabályozásnak megfelelően a 11 millió forint alatti, tisztán elektromos autók 2,5 millió forint támogatásra jogosultak3). Az autók a legtöbb magyarországi nagyvárosban - a zöld rendszám miatt - ingyen parkolhatnak, valamint bizonyos adókedvezményekre is jogosultak. Az aktuálisan elérhető támogatások folyamatosan változhatnak, ennek pontos feltételeiről az https://elektromobilitas.ifka.hu/ honlapon részletes és friss információkat találni.

Teljesen összekapcsolva az ID.3 1ST-tel

A "We Connect Start"4) digitális szolgáltatásaival az új ID.3 internetképes járművé válik, mert a beépített SIM-kártya segítségével igény esetén bármikor képes a hálózatra kapcsolódni. Ezáltal elérhetők valós idejű forgalmi információk, töltőállomások aktuális foglaltsággal, árakkal és nyitvatartással. (Szolgáltatóktól függően az elérhető funkciók változhatnak.) A megfelelő We Connect ID. applikációval szemmel tarthatja a járművét, az okostelefonja pedig távirányítóként funkcionál. Az applikáció segítségével láthatja a jármű hatótávolságát, beállíthatja vele a klímaberendezést és elindíthatja, illetve leállíthatja a töltési folyamatot. A "We Connect Start" az ID.3-ban három évig ingyenesen használható. Így kapcsolatban maradhat járművével - akár úton van, akár a kanapén ül. (A We Connect szolgáltatásokról bővebb információt kaphat a Volkswagen márkakereskedésekben.)

Egyszerű feltöltés

Az ID. töltővel5) a töltőállomást egyszerűen hazaviheti. Így reggelente beülhet a teljesen feltöltött ID.3 modellbe és tele energiával kezdheti a napot. ID. töltőből három változat létezik egyre bővülő konnektivitással és intelligenciával. Igény esetén elérhető beépített WiFi-vel, 4G-vel és beépített fogyasztásmérővel is. Az ID. töltő intelligens funkciói a We Connect ID. applikációban vezérelhetők.

Telepítési szolgáltatásunkkal a beépítést is olyannyira megkönnyítjük, amennyire csak lehet - az előzetes online felméréstől egészen a beszerelésig. Röviden: teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Természtesen arra is van lehetőség, hogy az ID. töltőt saját villanyszerelőjével szereltesse be. Mind a kívánt ID. töltő változatot, mind pedig a telepítési szolgáltatást megrendelheti kényelmesen online vagy közvetlenül márkakereskedőjénél is. További információkat a moon-power.hu honlapon a Szolgáltatások címszó alatt talál.


https://www.volkswagen.hu/id3/id3-1st