A teljesen elektromos ID.4 már szalonunkban

A nagy embereknek készült Teljesen új, szabadságot nyújtó belsőtér-koncepció. Lenyűgöző elektromos teljesítmény. Intuitív, kényelmes kezelés, amellyel minden egyszerűbb. Az új ID.4: egy SUV erejével, és egy elektromos autó fenntarthatóságával.
Volkswagen ID.4

Az áram tovább visz
Reggelente kényelmesen beérni az irodába, előtte a gyerekeket gyorsan iskolába vinni és este hazaérni - mindez problémanetesen megoldható egyetlen akkumulátor-töltéssel¹⁾. A Pure2) felszereltségi szint 52 kWh-os nettó akkumulátorkapacitással, a Pro felszereltségi szint pedig 77 kWh akkumulátorkapacitással érhető el, 125 kW (Pure²⁾) és 150 kW (Pro) maximális teljesítménnyel.

Vonóberendezés
Az Ön szállítanivalójához igazítva
Olyan hobbija van, amihez sok felszerelés szükséges? Olyan foglalkozása van, hogy sok mindent kell szállítani? Ez egyáltalán nem jelent problémát az ID.4 számára: az opcionálisan kapható vonóberendezést maximum 750 kg teherhez (fék nélküli utánfutóhoz) illetve 1000 kg teherhez (fékezett utánfutóhoz)¹⁾ alakítottuk ki. Ha éppen nincs szüksége a vonóberendezésre, akkor néhány kézmozdulattal behajthatja a lökhárító alá, így nem fog látszódni.

Panorámatető
A majdnem a teljes tetőt elfoglaló üvegfelületével az opcionális panoráma üvegtető már önmagában igazi látványosság. Ami még szebb: égre néző, szabad kilátás. A színezett üveg kellemes hőmérsékletet biztosít. A hangvezérléssel kényelmesen vezérelhető árnyékoló roló pedig védelmet nyújt az erős napsugárzástól. Csak annyit kell mondani: "Helló ID, mutasd a csillagokat"* és a roló máris kinyílik.

Teljesítmény és hatótávolság

Az áram tovább visz
Reggelente kényelmesen eljutni a munkahelyre, előtte még az edzőterembe, munka után pedig azonnal elstartolni az összes csomaggal együtt egy hétvégi kiruccanásra - az ID.4 ezt gond nélkül megoldja.¹⁾ A 1ST és 1ST Max modellekben 77 kWh akkumulátorkapacitás, 360-520 km2) gyakorlati hatótávolság, továbbá 150 kW-os rendszerteljesítmény és Performance Upgrade áll rendelkezésre.

Külső megjelenés
Városi SUV nagyszerű dizájnkoncepcióval és egy kisautó fordulókörével: az új ID.4 megmutatja, mennyire vonzó lehet az elektromobilitás. Jellegzetes formavilágú, 18 colos* vagy opcionálisan 19-21 colos könnyűfém keréktárcsák, tetősín az extra csomagoknak, különleges ajtókilincsek a jobb aerodinamikáért, opcionális 3D LED-es hátsó világítás dinamikus irányjelzőkkel és egy további, igazán megnyerő különlegességgel: opcionális fénycsík, amely elöl egészen az újraalkotott Volkswagen logóig húzódik.

Solti
Ádám

Értékesítő
Telefonszám:
Mobiltelefonszám:
Fax:

Rostás
Attila

Értékesítési vezető
Telefonszám:
Mobiltelefonszám:
Fax: