Touran már 5 915 000 Ft-tólnagycsaládos állami támogatással,Porsche Bónusz finanszírozással

Az akár 4 millió (Porsche Bónusz esetén 4.3 millió) forint összkedvezménnyel elérhető 7 személyes modell minden részlete az egyszerűbb mindennapokat szolgálja. Legyen szó bevásárlásról, a gyerekek óvodai/iskolai/különórás/edzésre menős logisztikai kihívásairól, vagy éppen a családi programokról. Egy biztos, az utazások során az autó újabb és újabb erényeit fedezheti fel.
Volkswagen Touran

A Touran modellek motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,3-6,5 l/100 km; CO₂-kibocsátása: 139-148 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők is befolyásolják. A kedvezmény 2,5 millió Ft vissza nem térítendő állami támogatásból és 1,5 millió Ft extra kedvezményből tevődik össze. A Volkswagen által biztosított 1,5 millió Ft kedvezmény az extra nagycsaládos-felszereltség csomag árából és további egyszeri árkedvezményből áll. Az akció csak a Touran Comfortline, Highline és IQ.DRIVE modellekre érvényes, és nem vonható össze más akcióval, használtautó beszámítással. Porsche Bónusz finanszírozás esetén további egyszeri 300 000 Ft árkedvezményt nyújtunk. Az állami támogatás igénybevételének feltételeiről az allamitamogatas.vwh.hu oldalon tájékozódhat. Az akciós ajánlat 2021. február 04-től 2021. június 30-ig érvényes. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, az akció részleteiről érdeklődjön márkakereskedéseinkben. A képen látható gépkocsi illusztráció.
 

Ilyen könnyed is lehet a harmonikus megjelenés
 
A Touran modellekben mindenki szívesen mutatkozik - s korántsem csupán nagyméretű üvegfelületei miatt. Teteje hátrafelé enyhén ereszkedő vonalának köszönhetően fellépése dinamikus és magabiztos, erőteljes hatású formavilága magas fokú agilitást ígérő, kompakt külső méretekkel ötvözi bőséges térkínálatát. Ez az időtlen erényeket felvonultató külső dizájn mindenekelőtt egy célt szolgál: figyelemreméltóan kicsi alapterületen a lehető legtágasabb teret kínálni az Ön számára fontos dolgoknak. Amilyen egyszerűen manőverezhető a városi forgalomban, olyan kényelmes a hosszabb túrák során is - s nap mint nap újabb erényeit fedezheti fel.

Rostás
Attila

Értékesítési vezető
Telefonszám:
Mobiltelefonszám:
Fax:

Solti
Ádám

Értékesítő
Telefonszám:
Mobiltelefonszám:
Fax: