1. Hírek
  2. Üdvözöljük a jövőben!
2018.03.05.
Újdonság az Audiról

Üdvözöljük a jövőben!

Az új Audi A8

Audi A8

Az előny a mi ígéretünk, amelyet még sohasem válthattunk be olyan átfogóan és széles körűen, mint most, az új Audi A8 révén. E modellel új formai nyelvezet, a kezelés új alapötlete és a minőség új szintje jelenik meg - az új Audi A8 a luxuskategória jövőjét testesíti meg.

Szemkontaktus egy új erővel
Nemes hatású dizájnelemek ötvözik az exkluzivitást és a sportos agilitást az A8 külső megjelenésében az Audi A8 egyéni és jellegzetes stílusának karakteres kifejezőiként - egyértelmű utalással az "Ős-quattro" modellekre.

Könnyedén előre
Konstrukciója jelentős könnyűszerkezetes részarányával az Audi A8 mércéül szolgál. Vegyes anyaghasználatú könnyűszerkezetes koncepciójának (Multimaterial Space Frame) köszönhetően karosszériaszerkezete a legkönnyebb a kategóriájában - a fokozott kényelem mellett is kiemelkedő agilitás szolgálatában harmadával megnövelt merevség mentén.

Új fényben az elegancia
A többszínű kontúr-/Ambiente-világításcsomag precíz fénycsövekkel világítja meg az utasteret, még jobban kiemelve annak dizájnját és fokozva igényességét.

Nagyság a legkisebb részletekig
Legyen éppen szó rövid vagy hosszú távokról, az új Audi A8 volánja mögött bizonyosan kipihenten érkezik úti céljához. Erről számos igényes felszerelés gondoskodik, amelyek kiemelkedő kezelési kényelemmel elégítik ki a legmagasabb igényeket is - indulás előtt, menet közben és a megérkezést követően egyaránt. Az új Audi A8 a vezetés az Audi modelljeire jellemző élvezetét a színvonalas utazás élményével bővíti tovább. A kényelmes hátsó üléseken helyet foglaló utasok bőséges térkínálatot élvezhetnek, amely még az új A8 elődjéhez viszonyítva is jól érzékelhetően növekedett. Miközben az aktív futóműtechnika minden menethelyzetben az autózás éppoly zavartalanul kényelmes, mint dinamikus élményét kínálja, az Ambiente-világítás, valamint az innovatív komfort- és szórakoztató funkciók a legmagasabb színvonalon gondoskodnak a pihentető utazásról. Aligha lazíthat másutt kellemesebben, mint az Audi A8 pihenőülésében, amely sokrétű állítási lehetőségeivel, opcionális masszázsfunkcióval, illetve a pihentető testhelyzetet szolgáló lábtartóval a legmagasabb színvonalú üléskényelmet biztosítja a jobb hátsó utas számára. Az első utasülés ilyenkor különösen hosszan tolható elektromosan előre, háttámlája pedig a lehető legtágasabb lábtér érdekében előrehajtható. Az Audi A8 hátsó ülését a lábtartó lábmasszázs-funkciója és az Audi Tabletekkel kialakított hátsó szórakoztatórendszer (Rear Seat Entertainment) avatja tökéletes pihenőhellyé.

Ahol már látható a légminőség
A levegőminőség-csomag (Air Quality csomag) gombnyomásra a teljes utasteret diszkrét és kellemes illattal tölti be. Összesen kétféle, kifejezetten e modell számára kreált illat áll rendelkezésre, amelynek intenzitása az MMI touch response segítségével aktiválható és három fokozatban szabályozható. A rendszer az utastér illatosításával egyidejűleg a külső levegőt is megszűri, s ezzel hatékonyan tisztítja, emellett a ionizálással javítja jól érzékelhetően a légminőséget.

Forma és funkció, a következő lépés
Az érintésbeli visszajelzéssel is szolgáló érintőképernyők következetes alkalmazása, egyben a hagyományos kapcsolók és gombok számának csökkentése, teljes egészében újszerű kezelési élményt nyújt. A legújabb generációs infotainment-rendszer kezelése intuitívebbé vált. A vezetőre összpontosító műszerfal még modernebb és elegánsabb stílust kölcsönöz a cockpit számára.

Ilyen érzés a jövő
Az Audi A8 kezelőelemeinek kialakítása minden eddiginél átfogóbb módon követi az egységesség koncepcióját. Mindezt az érintőképernyők következetes alkalmazása teszi lehetővé, amelyek funkciók sokaságát redukálják minimális interfészre. A kezelés e felületekkel abszolút intuitív, s Ön érintő vagy elhúzó mozdulatokkal navigálhat játszi könnyedséggel a kívánt tartalomhoz. Egy-egy funkció kiválasztásakor érintésbeli és akusztikai visszajelzés érkezik: akárcsak egy gombnyomás, ám még jobban érzékelhető. Számos funkció azonban minden érintés nélkül is kezelhető, a hangasszisztens ugyanis első ízben tesz lehetővé olyan hangvezérlést, amely nem meghatározott kifejezésekkel, hanem a természetes dialógussal működik.


A jól bevált még jobbá vált
Az Audi MMI a felhasználóbarát kezelést forradalmasítva az érthetőség és a kiemelkedő szenzoros minőség megtestesítője. Új generációja szintén ezen értékek mentén született, következetesen képviselve őket a digitális világban, miközben még gondosabban kialakított részletekkel érkezik. A mindig dinamikusan aktualizált térképek például topográfiai megjelenítéssel és bővített háromdimenziós városmodellekkel vezetnek még pontosabban az úti célhoz. Mindenekelőtt azonban - s ez a következő forradalmi fejlesztés - az MMI touch response már az Ön kívánságaihoz és szokásaihoz igazodik, s személyes igényei szerint alakíthatja, majd e beállításokat tárolhatja, így ismét egy lépéssel személyesebbé teheti A8 modelljét.

Hátul is a legmagasabb színvonalú kényelem
Kívánságra az A8 hátsó utasa minden kényelmi és szórakoztató funkció felett átveheti az irányítást. A Rear Seat Remote OLED-képernyővel ellátott, kivehető kezelőegység, amely eleve hálózati kapcsolatban áll az utastér sokrétű funkcióival és telefonként is használható.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.