1. Hírek
  2. Premier Brazíliában
2018.11.13.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

Premier Brazíliában

úttörő jellegű pick-up tanulmányautó a Volkswagentől

VW Pick up
  • a világpremiert a Sao Paulo-i nemzetközi autószalonon tartják
  • a gyártáshoz közeli tanulmányautó egyesíti a városi szabadidő autó stíluselemeit az okosan megtervezett pick-up alaptulajdonságaival
     

Wolfsburg/Budapest, 2018. október 31. – November 6-án, a  Sao Paulo-i nemzetközi autószalonon a Volkswagen  egy rendkívüli pick-up tanulmányautó világpremierjét ünnepeli, amely egyesíti  a digitálisan  hálózatba kapcsolt szabadidő autó (SUV) tulajdonságait  a következetesen továbbgondolt pick-up sokoldalú felhasználhatóságával. Az új tanulmányautó egyik kiemelkedő újítása  a többcélúan változtatható raktér, ami néhány egyszerű mozdulattal  jelentősen  megnövelhető a dupla kabin összecsukható hátsó részének köszönhetően.

 

A tanulmányautót az Amarok alá pozícionálták, és ugyanúgy a moduláris keresztmotoros (MQB) platformra épül, mint  a sikeres Tiguan szabadidő-autó. Az új összkerék hajtású tanulmányautó világpremierje egyben a visszaszámlálás kezdetét is jelenti a sorozatgyártás előtt; ugyanis ezt a modellt néhány apróbb változtatással belátható időn belül bevezetik a brazil piacon . Az  új pick-up-ban  további nagy lehetőségek rejlenek, így ez a megoldás más régiókban is alkalmazható  lehet.

A Volkswagen Haszonjárművek

„Világszerte a legjobb szállítási megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek”

A Volkswagen Haszonjárművek a Volkswagen-csoport önálló márkájaként globálisan fejleszt, gyárt és értékesít könnyűkategóriájú haszongépjárműveket. Termékei között szerepel a Transporter, a Caddy, a Crafter és az Amarok sorozat. Ügyfeleivel konzultálva a Volkswagen Haszonjárművek színvonalas járműkoncepciókat, valamint telematikai és logisztikai megoldásokat kínál, mégpedig a természeti erőforrások kímélése és a lehető legmagasabb színvonalú gazdaságosság jegyében. A márka 2017-ben mintegy 497,900 könnyűkategóriájú haszonjárművét értékesítette, amelyek Hannoverben (Németország), Poznańban (Lengyelország), és Wrześniában (Lengyelország) készültek. A Volkswagen Haszonjárművek világszerte több mint 21 ezer munkatársat foglalkoztat.

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.