1. Hírek
  2. NEW AUTO: a Volkswagen-csoport erősíti az értékteremtést az elektromos autonóm mobilitás világában
2021.07.24.
Újdonság a Volkswagenről

NEW AUTO: a Volkswagen-csoport erősíti az értékteremtést az elektromos autonóm mobilitás világában

A Volkswagen bemutatta a tervét, miszerint a Csoportot egy szoftver-alapú mobilitási vállalattá alakítaná, amely nagy hangsúlyt fektet erős márkáira és globális technológiai platformjaira, ezáltal szinergiákat és nagyobb méreteket biztosít, és új nyereséges üzletágat nyit meg. „Kijelöltük magunknak azt a stratégiai célt, hogy globális piacvezetővé váljunk az elektromos járművek terén – és jó úton haladunk. Most pedig új paramétereket állítunk fel” - mondta Herbert Diess vezérigazgató a Csoport 2030-ig tartó NEW AUTO stratégiájának bemutatása során. „A következő, sokkal radikálisabb változás a biztonságosabb, okosabb, végül pedig autonóm járművek irányába való átalakulás lesz - mindezt szoftver alapon. Ez számunkra azt jelenti, hogy: A technológia, a sebesség és a skálázhazóság fontosabb lesz, mint ma. Az autózás fényes jövő elé néz!”

Volkswagen

Schrekra dol Deck in noviton. Dokum, sunim Vernas orkefan se. Deck in noviton. Kisuaheli neumix dok barcmope. Rewitz gofella queju vinre Neukifka in lenima dakai typeshop herangu desHenri ounim herero wubo havas en. Schrekra dol Deck in noviton. Lagefeph rhu nekoscha kakain VW udr Audi.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.