1. Hírek
  2. Négy karika, letisztult vonalak.
2018.03.05.
Újdonság az Audiról

Négy karika, letisztult vonalak.

Az új Audi A7 Sportback.

Audi A7

Félreérthetetlen és semmi mással össze nem téveszthető - az új Audi A7 Sportback. Egyedi fénygrafika jellemezte, még karakteresebb világításától a széles Singleframe hűtőráccsal kiformált, függőleges orrkialakításán és a kupékat idéző körvonalain át, egészen már-már szoborszerűen plasztikus faráig - az Audi A7 Sportback forradalmi formai nyelvezet hírnöke, egyben a klasszikus quattro-gének hordozója. Annak látványos bizonyítéka, hogy megújulásunk közepette is megőrizhetjük jellegzetes vonalainkat.

Fejezze ki stílusát!
A kívánságra rendelhető, több színben állítható kontúr Ambiente-világításcsomag az Ön elképzelései szerint burkolja lágy fénybe az utasteret, még egyénibbé és igényesebbé avatva azt. Precíz fénycsövek emelik ki a kontúrvonalakat, illetve hangsúlyozzák a műszerfalat és a különböző dizájnstruktúrákat, emellett mindenkor kényelmes be- és kiszállást téve lehetővé.

Új idők cockpitja
Rendezett, harmonikusan integrált és mintha egyetlen darabból öntötték volna - a nagyfelbontású, 10,1 és 8,6 col képátlójú és touch response funkcióval kiegészített MMI High érintőképernyő lágyan simul a műszerfal síkjába, az őt megillető helyet biztosítva a progresszív kezelési koncepció számára. A felső képernyőn az infotainment-rendszert, míg az alsón a légkondicionálást, a kényelmi funkciókat és a szövegmegadást kezelheti a vezető.

Digitális fényben
A kívánságra rendelhető HD Matrix-LED fényszórók az A7 Sportback új és egyedülálló fénydizájnjának megtestesítői és a digitalizáció jegyében születtek. Karcsú bordákkal elválasztva 12-12 világító szegmens sorakozik egymás mellett, amelyek a digitális technika 0/1-elvére ébresztenek asszociációkat.

Ajánlataink
Fényezések és könnyűfém keréktárcsák alkotta, inspiratív kompozíciók stílusos kombinációkkal mindenfajta ízlésre.
 
Klasszikusabb
Puritán összhatású, nemesen visszafogott, egyszerűen stílusos - a 20 col peremátmérőjű, 5 duplaküllős V-dizájn szerinti alumíniumöntvény keréktárcsák a Tájfunszürke metál fényezéssel közösen az időtlen elegancia optimális kombinációját alkotják.

Sportosabb
Emelje ki az Audi A7 Sportback progresszív és sportos karakterét - 21 col peremátmérőjű, 5 V-küllős "Stern" dizájn szerinti Audi Sport alumíniumöntvény könnyűfém keréktárcsákkal, Égkék metál fényezéssel és az S line külső elemek kívánságra rendelhető csomagjával. Utóbbi egyebek mellett S line specifikus első és hátsó lökhárítót és matt Titánfekete, ugyancsak S line specifikus diffúzorelemet, illetve krómhatású kipufogóvégcsöveket és szegélylécet tartalmaz.

Markánsabb
Ne csupán hangsúlyozza, hanem erősítse tovább az Audi A7 Sportback dinamikus karakterét a 21 col peremátmérőjű, 5 V-küllős "Stern" dizájn szerinti kovácsolt alumínium könnyűfém keréktárcsák és a Tritonkék metál fényezés kombinációjával - egyedi fellépéssel, markáns stílusban.


Iránymutató minden úton
A modern mobilitás jövője - már ma: ismerkedjen meg az új idők intelligens vezetői segédrendszereivel és automatizált menetfunkcióival és tegye meg a következő lépést a digitális korszak automatizált vezetésének élménye felé vezető úton!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.