1. Hírek
  2. Jön az új Volkswagen SUV
2018.07.04.
Újdonság a Volkswagenről

Jön az új Volkswagen SUV

a T-Cross

Volkswagen T-Cross

Az új T-Cross modellel bővül majd a Volkswagen SUV palettája.
Tágas utastér, maximális kényelem jellemzi, olyan vezetéssegítő rendszerekkel, melyek eddig csak felsőkategóriás autókban voltak elérhetők.
 

Wolfsburg – A T-Cross egy újfajta SUV formát képvisel a Volkswagen márkán belül. A 2016-ois Genovai Motor Show-n bemutatott tanulmány most közel áll ahhoz, hogy életre keljen, és meginduljon a gyártása. A T-Cross-szal a Volkswagen gazdagabb lesz egy kisméretű SUV modellel. Az új Volkswagen T-Cross ősszel debütál majd.

T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace és Touareg – ezzel az 5 SUV modellel képviseli magát a Volkswagen az európai piacon, az új T-Cross emelett Kínában és Dél-Amerikában is kapható lesz. A 4107 milliméteres autó otthon lesz a városban is, de a betondzsungelen kívül utazásra is készen áll majd.

Az MQB technológia révén meglepően sok belső kreálható az autóban. Például a hátsó üléssor is előre-hátra csúsztatható lesz, így több hely jut a csomagoknak, vagy a hátul ülő utasok lábának. Emellett a T-Cross az egyik legbiztonságosabb autó lesz a maga osztályában, ezt pedig az autóban helyet kapó vezetéssegítő rendszereknek (például első környezetfigyelő, sávtartó rendszer) köszönheti.

A Volkswagen márkáról – Valóra váltjuk a jövőt

A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2017-ben 6,23 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte mintegy 198 ezer, több mint 7700 tagú kereskedelmi hálózata pedig 74 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.