1. Hírek
  2. Idén új közösségi kezdeményezéseket támogat a Volkswagen Magyarországon
2019.05.16.
Újdonság a Volkswagenről

Idén új közösségi kezdeményezéseket támogat a Volkswagen Magyarországon

A Volkswagen évek óta azon dolgozik, hogy az autózást közösségi élménnyé tegye és a márka rajongóinak teret adjon arra, hogy részesei legyenek a Volkswagen-élménynek. Az elmúlt hét évben ennek egyik eleme volt az őszi Volkswagen-találkozó, amely idén az eddig megszokott formájában nem kerül megrendezésre a Hungaroringen, helyette viszont új kezdeményezéseket indít a márka.

vw

Év eleje óta folyik az idei Volkswagen-találkozó szervezése, azonban az elmúlt időszakban felmerült logisztikai és adminisztratív akadályokat figyelembe véve a márka úgy döntött, hogy a közösségépítést ebben az évben más formában folytatja.

Egyrészt a korábban meghirdetett szeptember 28-i (szombati) napon mindenki számára nyitva áll majd a Hungaroring, hogy pályanap keretében saját autójukkal próbálják ki magukat a versenyezni vágyók a biztonságos terepen.

Emellett pedig olyan helyi szervezésű eseményeket szeretne felkarolni a márka, amelyek segítik, hogy a Volkswagen-rajongók továbbra is találkozhassanak és megoszthassák egymással a wolfsburgi márkával kapcsolatos tapasztalataikat, élményeiket. Ehhez minden szervező a hozzá legközelebbi márkakereskedés segítségét kérheti. "Évek óta figyelemmel kísérjük a helyi Volkswagen-közösségek életét, és ahol tudtunk, eddig is segítettünk, hogy minél több helyi találkozó, rajongói esemény kerüljön megrendezésre. Mostantól a lokális kezdeményezések felkarolása kiemelt szerepet kap a támogatói tevékenységünkben, és remélem, hogy sikerül eljuttatnunk a Volkswagen-életérzést az ország minden részére" - mondta el Kazi Róbert, a Volkswagen marketingmenedzsere.

A közösségépítést azzal is szeretné segíteni a Volkswagen, hogy a márka rajongóival közösen jó ügyeket is támogat. Ennek keretében arra kérik a Volkswagen-találkozó Facebook csoportjának tagjait, hogy 2019. május 31-ig szavazzák meg a szervezők által kiválasztott 5 alapítvány közül azt, melyet idén a márka hazai forgalmazója 1.5 millió Ft értékű támogatásában részesít a rajongók nevében. A kezdeményezés 5 jelöltje és a szavazás állása az esemény Facebook oldalán tekinthető meg. https://www.facebook.com/events/2258903197766205/

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.