1. Hírek
  2. Az Audi új utas-szórakoztató technológiákat mutat be a CES-en
2019.01.09.
Újdonság az Audiról

Az Audi új utas-szórakoztató technológiákat mutat be a CES-en

Csúcstechnológiás szórakoztatás minden érzékszervünknek: az Audi élményparkká változtatja kiállítási autóinak utasterét a Las Vegasban megrendezett Consumer Electronics Show (CES) keretein belül. A márka egyúttal bemutatja a jövő utas-szórakoztató rendszereit, valamint a látogatók egyedülálló mozis élményt élhetnek át egy luxusautó belsejében az Audi standjánál. Mindkét technológia a jövőt hozza el az érdeklődőknek január 8-11. között.

audi

Az Audi a korábbi évek gyakorlatához hűen ezúttal is kiállít a Consumer Electronics Show-n (CES), amelyet 2019-ben is a Las Vegas Kongresszusi Központban rendeznek meg január 8-11. között. A legjelentősebb elektronikai szakkiállítást 2011-óta szervezik, s a technológiai fejlesztések és trendek legfőbb mozgatórugójaként tartják számon. Az év eleji eseményen körülbelül 4.000 kiállítót és 170.000 látogatót várnak.

A négykarikás márka egy 7.000 fő befogadására alkalmas csarnokban állít ki 2019-ben, ahol ezúttal azt mutatja be az érdeklődőknek a koncepcióautóiban, hogyan válik rövidesen az autóvezetés, az utazás digitálisan szórakoztató élménnyé. A konnektivitás a jövő Audi modelljeiben még inkább jelen lesz, az önvezető funkciónak köszönhetően az utazásokat kikapcsolódásra szánhatjuk. Ebben segítenek majd az olyan újgenerációs szórakoztató berendezések, amelyek például azt is lehetővé teszik, hogy az utasok álló helyzetben mozi minőségben nézzenek végig egy filmet, vagy akár egyéb tartalmat töltsenek le a streaming szolgáltatással.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.