1. Hírek
  2. Az Audi és a Sony Pictures Entertainment együtt készíti a „Pókember: Idegenben” című film digitális tartalmát
2019.06.24.
Újdonság az Audiról

Az Audi és a Sony Pictures Entertainment együtt készíti a „Pókember: Idegenben” című film digitális tartalmát

Az Audi és a Sony Pictures Entertainment összeállt, hogy a nyáron bemutatásra kerülő "Pókember: Idegenben" filmhez exkluzív digitális tartalmat jelentessen meg. A rövidfilm címe "Tudományos kiállítás", ahol Peter Parker (Tom Holland) és legjobb barátja Ned (Jacob Batalon) az iskolai tudományos versenyen kerül szembe igen komoly versenytársakkal. Prezentációjuk megmentése érdekében Peter versenyt fut az idővel, hogy megszerezze a tökéletes tudományos fejlesztést: a tisztán elektromos Audi e-tron GT tanulmányt.

audi

A rövidfilm az alábbi linkre kattintva érhető el:
https://www.youtube.com/watch?v=4-jGd8vPvjE&feature=youtu.be

"A Sony Studios vállalatával való együttműködésünk tökéletes lehetőséget biztosít az Audi elektromos offenzívájának egy igen látványos környezetben történő bemutatására és arra, hogy egy igen nagyszámú és elkötelezett közönségnek mutathassuk be ezt fontos technológiát. Éppen ezért a termékelhelyezés lényeges szerepet játszik az új márkastratégiánkban." - nyilatkozta Sven Schuwirth, az Audi márka, a digitális üzletág és az ügyfélélmény területeiért felelős vezető.

A "Pókember: Idegenben" című filmben az Audi termékelhelyezése kiterjedt a tisztán elektromos Audi e-tron modellre, a teljesen új Audi A7 modellre, de szerepet kapott az Audi Q8 modell is. Az Audi járművei szintén feltűnnek majd idén nyáron a "Pókember: Idegenben" című film hollywoodi premierjén is.

A "Pókember: Idegenben" című filmről

A "Bosszúállók: Végjáték" eseményeit követően Pókembernek új fenyegetésekkel kell szembeszállnia egy teljesen megváltozott világban. A rendező Jon Watts, a történet írói Chris McKenna és Erik Sommers. Készült a Stan Lee és Steve Ditko által írt MARVEL képregény alapján.

Producerek: Kevin Feige és Amy Pascal

Executive producerek: Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Thomas M. Hammel, Eric Hauserman Carroll, Rachel O'Connor, Stan Lee, Avi Arad és Matt Tolmach

Szereplők: Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, JB Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei és Jake Gyllenhaal

*A fent nevezett modellek fogyasztási adatai:

Audi e-tron:

kombinált elektromosáram fogyasztás kWh/100 km: 26,4 - 22,6 (WLTP ciklus szerint), 24,6 - 23,7 (NEFZ ciklus szerint); kombinált CO2 kibocsátás g/km: 0
Az elektromosáram illetve üzemanyag-fogyasztás és a CO2 kibocsátás függ az aktuálisan választott felszereltségtől.

Audi Q8:

üzemanyag-fogyasztás l/100 km: 9,1 - 6,4 (kombinált), CO2 kibocsátás g/km: 207 - 169 (kombinált)
Az üzemanyag-fogyasztás, a CO2 kibocsátás és a hatékonysági osztály függ a választott keréktárcsa/gumiabroncs kombinációjától.

Audi A7 Sportback:

üzemanyag-fogyasztás l/100 km: 7,3 - 4,4 (kombinált), CO2 kibocsátás g/km: 167 - 115 (kombinált)
Az üzemanyag-fogyasztás, a CO2 kibocsátás és a hatékonysági osztály függ a választott keréktárcsa/gumiabroncs kombinációjától.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.