1. Hírek
  2. A Volkswagen a legjobb beszállítókat díjazta
2020.07.31.
Újdonság a Volkswagenről

A Volkswagen a legjobb beszállítókat díjazta

A Volkswagen a 18. alkalommal osztotta ki a Volkswagen Group Award díjat, amellyel világszerte a legjobb beszállítók tevékenységét ismeri el. Hat kategóriában összesen nyolc, jövőorientált területen együttműködő vállalatot díjaztak. Az idei évben az elismeréseket nem a szokásoknak megfelelően személyesen, hanem levélben adták át. Frank Witter, a Volkswagen Csoport pénzügyi vezetője és ideiglenes, a beszerzés területéért felelős igazgatótanácsi tagja így nyilatkozott a díj kapcsán: „Szeretnénk köszönetet mondani minden díjazott vállalatnak kiemelkedő elkötelezettségükért. A Volkswagen Csoport elektromos mobilitás irányába történő átrendeződésének elképesztő sikere az erős, innovatív beszállítókkal való szoros együttműködésnek is köszönhető.”

Volkswagen

A díjazott partnerek kulcsfontosságú lendületet vittek a Volkswagen globális hálózatába az év során és segítettek a vállalatnak, hogy jelentős lépéseket tegyen karbonsemleges mobilitást célzó stratégiájának megvalósítása felé. A vállalatok kiemelt szerepet játszottak például az elektromos mobilitás sikeres felfuttatásában úgy, hogy gondoskodtak a moduláris elektromos hajtás eszközkészletének töltőkábeleiről (HARTING) vagy a hálózatról tölthető (plug-in) járművek akkumulátortartójáról (Nemak). A SIEM Car Carriers támogatta a cseppfolyós földgáz (LNG) szállítási útvonalak indítását, ezzel is segítve a csökkentett károsanyag-kibocsátás mellett történő globális járműszállítást. Egy beszállító elérhetetlenségét követően a gyártás azonnali indításánál gondoskodott a Jiangsu Pacific Precision Forging a Volkswagen beszállítói láncának sértetlenségéről és segített abban, hogy a Volkswagen a lehető leggyorsabban folytathassa a gyártást. Az elismerés a beszállítók különleges elkötelezettségét is díjazza, amit a Covid-19 járvány alatt mutattak.

Minden díjazott - köszönhetően kiemelkedő szakértelmének, innovációjának és gyorsaságának - kulcsfontosságú szereplő a konszern világszintű termelési hálózatában. A díjak kategóriájának és tartalmának meghatározása az autóipar átalakulását figyelembe véve történt és tükrözi a kiemelt, jövőorientált témák jelentőségét.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.