1. Hírek
  2. A kiváló minőség legújabb bizonyítéka: az Audi első és második helyen áll az Auto Bild tartóstesztjén
2019.03.11.
Újdonság az Audiról

A kiváló minőség legújabb bizonyítéka: az Audi első és második helyen áll az Auto Bild tartóstesztjén

2017 tavasza óta - amikor az A3 Sportback g-tron megszerezte az első helyet - az Audi az Auto Bild magazin tartóstesztjének élén áll. Csakúgy, mint az első helyet, a második pozíciót is egy Audi modell szerezte meg, a siker ezúttal az A4 Avant 2.0 TFSI nevéhez fűződik. "Nagyon büszkék vagyunk erre a többszörös sikerre." - nyilatkozta Michael Neumayer, az Audi minőségbiztosítási vezetője. "Ez ismét igazolja állításunkat, hogy minőség tekintetében is élen járunk a prémium márkák között. Az Auto Bild olvasói is hasonlóan vélekednek, hiszen egy évvel ezelőtt az "Összes kategória legjobb márkája" szavazáson az Audi márkát választották a minőség kategória legjobbjának."

audi a4 avant

Az Auto Bild tartóstesztjén 100 000 kilométernyi távolságot kell teljesíteni minden modellnek, majd a teszt zárásaként egy független szakértő szétszereli és megvizsgálja az adott autót. Az autó megbízhatósága és a szerkesztőknek a hétköznapi használat során szerzett benyomásai és tapasztalatai szintén az értékelés részét képezték. Az Auto Bild szerkesztői 1986. óta végeznek megbízhatósági teszteket, a teszt lebonyolítási menetét pedig 2014-ben dolgozták át. Azóta pedig egyetlen márkának sem sikerült két modellel egy időben elfoglalni az első és a második helyet.

Az A4 Avant 2.0 TFSI a legcsekélyebb meghibásodás nélkül teljesítette a 100 000 kilométeres távot és 1-es minősítésével közvetlenül az Audi A3 Sportback g-tron mögött áll. A kompakt modell - amelyet a fenntarthatóan előállítható Audi e-gas hajt - 2017 tavaszán nulla meghibásodással, kiemelkedő eredménnyel zárta az Auto Bild megbízhatósági tesztjét. Mostanáig pedig ő az első és egyetlen modell, amely az Auto Bild tesztjén 1+ minősítést tudott szerezni.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.